Göz Altı Morlukları İçin Havuç Yağı


 Göz Altı Morlukları İçin Havuç Yağı

cilt bakımı, göz altı morlukları, havuç yağı,          Makyaj malzemeleriyle bile kolay kolay kapatılamayan göz altı morlukları çoğu kadın için rahatsızlık verici bir durum oluşturmaktadır. Özellikle yoğun bir çalışma temposu ardından veya uykusuzluktan kaynaklanan göz altı morluklarınızdan, evde kolayca yapabileceğiniz bu tarif  sayesinde kurtulabilirsiniz. Gelelim göz altı morluklarımız için hazırlayacağımız havuç yağının  hazırlanışına.


Havuç Yağı Tarifi

Malzemeler:
  • ·        Havuç yağı
  • ·        Taze havuç
  • ·        Elma
  • ·        Patates
  • ·        Gazlı bez
Hazırlanışı:
Yarım patatesi ve yarım elmayı rendeleyip karıştırın. Eczanelerde bulabileceğiniz bir gazlı bezin arasına koyup, göz altlarınızda bekletin. Daha sonra havuç suyuyla, birkaç damla havuç yağını karıştırın ve göz altlarınıza masaj yaparak uygulayın. Bu işlemi günde bir defa olmak kaydıyla düzenli olarak uygulayın.

Bu konularda ilginizi çekebilir...

Siyah Noktaları Temizlemek İçin Doğal Maske

Diz ve Dirseklerde Kararmalara Karşı Doğal Bakım

1 yorum:

  1. Doğal sabun konusunda çok fazla ismi geçmeyen fakat cildi kurutma bakımından en iyilerin başında yer alan havuç sabununun direkt olarak siyah noktalara etkisi olmasa da sivilce için var olanları ortadan kaldırmada başarılıdır. Direkt olarak cildi kurutma etkisinden dolayı sivilce bölgelerini de kurutarak 1-2 hafta süren etkiyi birkaç güne indirebilir. Fakat bu sürede kesinlikle yaralarınız ile oynamamalısınız.
    https://yksdestek.com/sivilce-ve-siyah-nokta-icin-en-etkili-dogal-sabunlar/

    YanıtlaSil

Nuxe Kuru Yağ İle Cildinizi Canlandırın

Naturel ve lüks bir ürün olan Nuxe Kuru Yağ %98 oranında bitkisel yağlar içeriyor . Harika görünümlü bir şişesi ve pratik kullanımı var...