Nuxe Kuru Yağ Ne İşe Yarar

nuxe kuru yağ nasıl kullanılır, nuxe kuru yağ nedir, etkileri nelerdir.
NUXE KURU YAĞ OR SERİSİ AŞIRI KURU CİLTLER İÇİN
GELİŞTİRİLMİŞ FORMÜL



   Nuxe kuru yağ çok amaçlı bir bakım ürünü olup her mevsim cildinizde kuruluk hissettiğiniz tüm bölgelerinizde kullanmaya uygundur. Nuxe çok amaçlı kuru yağı diğer yağlardan ayıran en önemli özelliği; vücudunuzda kullanabileceğiniz gibi saçlarınızda da rahatlıkla kullanabilecek olmanızdır. İçerisinde bulunan 6 değerli bitkisel yağ sayesinde vücudunuzu ve saçlarınızı besler, onarır ve parlaklık kazandırır.

   Tüm cilt ve saç tiplerinin kullanabilmesi için tasarlanmıştır. Hem kadınlar hem de erkekler kullanabilmektedir. Yüzünüze uygularken; elinizin ısısıyla birkaç damla yağı ısıtıp dairesel hareketler ile aşağıdan yukarıya doğru sürmeniz gerekmektedir. İsterseniz tek başına bu yağı uygulayabilirsiniz. İsterseniz elinizde birkaç damla nuxe kuru yağ ve onu tamamlayan nuxe kreminizle karıştırıp uygulayabilirsiniz. Cildinizde uzun süreli kullanımda parlaklığını ve onarıcı etkisini gözle görülür şekilde fark edeceksiniz. Vücudunuza uygularken dairesel hareketler ile çatlak izlerinizin veya kuru bölgelerinizin (göğüs, göbek, bacaklar vb.) olduğu yerlere uygulamanız önerilmektedir. Düzenli kullanımda bu izleri ve kurulukları gözle görülür biçimde azalttığı görülmüştür.

Saçlarınız Eskisinden Daha Parlak Olacak


Saçınıza uygularken ise saç diplerine sürmeden, orta ve uç kısımlarına sürülmesi önerilmektedir. Saçlarınızın uçlarını kuru hissettiğiniz her an bu ürünü çantanızdan çıkarıp kısa sürede uygulayabilirsiniz. Saçlarınız dalgalı ise buklelerinizi belirginleştirmek için de kullanabilirsiniz. Elinizde yağlı ve yapışma hissi bırakmaz. İsterseniz tüm saçınıza yoğun bakım için, banyoda şampuanlamadan önce haftada bir iki kez maske olarak uygulayabilirsiniz. Nuxe kuru yağ hoş kokusu ve saçınıza verdiği yoğun nem ve parlaklık hissi size kendinizi iyi hissettirecek. Yaz aylarınızda güneşlendikten sonra bronz vücudunuza hem yumuşaklık hem de parlaklık kazandırmak için kullanabilirsiniz. Çok kısa sürede emilir ve cildiniz ile bütünleşir. Cildinize ışıltı ve canlılık katmaktadır. Uzun süre kalıcı kokusunu, yumuşaklığını vücudunuzda ertesi gün bile hissedeceksiniz.

%100 doğal bitkisel yağ içeriklidir. Nuxe çok amaçlı kuru yağ tüm dermatolojik testlerden geçmiştir. İçerisinde macadamia yağı, tatlı badem yağı, tsubaki yağı, kamelya yağı, Avustralya fındık yağı ve argan yağı bulunmaktadır. Nuxe çok amaçlı kuru yağın notalarında portakal çiçeği, manolya çiçeği ve vanilya kokuları vardır. İçeriğinde paraben ve sülfat bulunmamaktadır. Doğal içeriğiyle kullanıcıların %90’ınının vazgeçilmez ürünü haline gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Nuxe Kuru Yağ İle Cildinizi Canlandırın

Naturel ve lüks bir ürün olan Nuxe Kuru Yağ %98 oranında bitkisel yağlar içeriyor . Harika görünümlü bir şişesi ve pratik kullanımı var...